Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu Ultracentral

35 m2, P+1, an constructie: 1940

600 € / luna
17,14 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 27 Noiembrie 2014

Proprietar, Spatiu modern renovat, ultracentral, zona Cocor si vedere la Bd. I.C.Bratianu si la centrul vechi, 35mp , open space cu posibilitate de compartimentare, plus o sala de 20mp, aflat in vila cu un etaj si numai spatii comerciale, pretabil birouri,  showroom, spatiu comercial,  facilitati,incalzire moderna , zona intens circulata, parcare

Detalii imobil

Pret/m2 17,14 € / luna
Incaperi 1
Strada Bratianu
Suprafata 35 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 1
An constructie 1940

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Vecinatate Cocor si centrul vechi

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..