Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Garsoniera dubla

37 m2, p+4, an constructie: 1950

330 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 9 Iulie 2015

Central, proprietar, pozitie excelenta,stradala,gs,g,f,p,t,um,centrala termica,renovat, ideal cabinet avocatura, notariat, consultanta, agentie, IT,firma contabilitate,spatiu reclama exterior, Contract,1 luna avans+1 luna garantie,liber, negociabil.

Detalii imobil

Incaperi 1
Strada Piata Sfantul Stefan
Suprafata 37 m2
Structura p+4
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar sali de meeting 1
An constructie 1950

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

cartierul Evreiesc ,o zona curata, cu o siguranta sporita datorita ambasadelor,institutelor importante din jur, o zona numai de case si vile cu o arhitectura interbelica ,imobilul se afla in Pta. Sf. Stefan intre Izvorul Rece si Calea Calarasilor

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..