Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 4 camere 13 Septembrie Bucuresti

130 m2, 7/9

800 € / luna

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2014

Apartamentul are vedere mixta, balconul inchis cu geam termopan iar dotarile includ: aer conditionat, repartitoare, usa metalica(blindata), gresie si faianta(import Portugalia), tavane false, spoturi, termopan - Gealan, instalatie electrica - Geivis, instalatie sanitara - Romstal, mobilier - Kiros, usi - Pinum, seif, alarma, cablu tv, internet si telefon. Initial apartamentul era unul de 5 camere, dar in anul 2011 a fost complet recompartimentat si renovat, suferind ample modificari(proiect aprobat de arhitecti) si transformat intr-un apartament de 4 camere. Locuinta se inchiriaza complet mobilata si complet utilata(super lux). Doua locuri de parcare platite.

Detalii imobil apartament 4 camere 13 Septembrie Bucuresti

Plata in avans 1 luna
Garantie 800 €
Camere 4
Strada Calea 13 Septembrie
Suprafata 130 m2
Etaj 7/9
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul se afla situat intr-o zona centrala, la Piata Jose Rizal(intersectia dintre Calea 13 Septembrie cu Soseaua Panduri), la 200 de metri de Hotel JW Marriott, 300 de metri de Parcul Romniceanu si 3 statii de Piata Unirii.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..