Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 2 camere Vitan Bucuresti

45 m2, 3/4, an constructie: 1987

280 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2015

Particular inchiriez ap. 2 cam, semidecomandat, 3 min.(pe jos) de magazinul Auchan Vitan, , renovat martie 2013,str Bonea Marin, mobilat si utilat complet,  bucatarie open space( ikea), in bucatarie aragaz, frigider  hota masa cu 4 scaune (ikea) Centrala termica, AC, TV, masina de spalat,canapea din piele extensibila  2 fotolii si mobila de la Mobexpert,faianta gresie, parchet, termopan oscilobatate,usa metalica , cablu tv,  dormitorul cu mobila tinereasca, et ¾, tel 0722669606, 0766710088, 280 euro  + 1 luna garantie.

Detalii imobil apartament 2 camere Vitan Bucuresti

Pret/m2 6,22 € / luna
Camere 2
Strada bonea marin
Suprafata 45 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
An constructie 1987
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..