Acest anunt nu mai este activ

Spatiu birou zona Grozavesti-Pod Basarab

176 m2, P+4, an constructie: 2000

1.760 € / luna
10,00 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2014

Proprietar-dezvoltator, inchiriez spatiu de 176 mp, tip open space cu posibilitatea de compartimentare, situat la parter intr-un imobil de birouri P+4, constructie an 2000 conform standardelor Europene in vigoare, imobil in Bd.Vasile Milea, vis-a-vis de Podul Basarab si Universitatea Ecologica. Spatiul dispune de toate utilitatile, finisaje de calitate, internet, CATV, post-trafo si contorizare separata, are 2 grupuri sanitare si chicineta. Cladirea dispune de lift silentios modern, paza 24/7 si locuri de parcare. Imobilul este situat la nici 2 minute de statia de metrou Grozavesti. Accesibilitate usoara atat auto cat si cu mijloace de transport in comun datorata pozitionarii excelente, exact langa Pasajul Basarab. Pretul acestui spatiu este de 8 euro/ mp negociabil + 2 euro/mp costuri de mentenanta + TVA.

Detalii imobil

Pret/m2 10,00 € / luna
Incaperi 1
Strada Vasile Milea 2i
Suprafata 176 m2
Structura P+4
Grupuri sanitare 2
Servicii administrare, paza, supraveghere video
An constructie 2000
Clasa birouri A
Facilitati/dotari apa, canalizare, CATV, climatizare, curent, curent trifazic, curte, acces internet, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul este situat in centrul business Ayash din sector 6, zona metrou Grozavesti. Expunere si vizibilitate foarte buna. Accesul la mijloacele de transport in comun este excelent, fiind in apropierea statiei de metrou Grozavesti, autobuz 105 si 601 si tramvai 1, 11 si 35, cu acces facil pentru autoturisme, amplasamentul permitand acces usor catre centrul orasului (aprox 3 minute de Piata Victoriei si 10 minute de Universitate). Cladirea se afla in  apropierea Mall Afi Cotroceni, Carrefour Orhideea si Primaria Capitalei.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..