Acest anunt nu mai este activ

Spatiu sediu firma, 156mp, Grozavesti

156 m2, P+4, an constructie: 2000

1.560 € / luna (negociabil)
10,00 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2014

Proprietar, inchiriez spatiu pretabil sediu firma 156mp la etajul 2 in imobil P+4, compartimentat - 3 incaperi + open space, 2 grupuri sanitare si chicineta, termopan, lift modern, usa metalica, constructie an 2000, cladire de clasa A; imobilul este situat in Bd Vasile Milea 2i. Zona este excelenta pentru sediu firma cu acces la mijloacele de transport in comun si metrou, amplasamentul permitand acces usor catre centrul orasului (aprox 3 minute de Piata Victoriei si 10 minute de Universitate). Pretul acestui spatiu este de 8 euro/ mp si 2 euro/mp costuri de mentenanta la care se adauga tva. Pretul la chirie este negociabil! 

Detalii imobil

Pret/m2 10,00 € / luna
Incaperi 4
Strada Vasile Milea 2i
Suprafata 156 m2
Structura P+4
Grupuri sanitare 2
An constructie 2000

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul este situat in centrul business Ayash din sector 6, zona metrou Grozavesti. Expunere si vizibilitate foarte buna. Accesul la mijloacele de transport in comun este excelent, fiind in apropierea statiei de metrou Grozavesti, autobuz 105 si 601 si tramvai 1, 11 si 35, cu acces facil pentru autoturisme, amplasamentul permitand acces usor catre centrul orasului (aprox 3 minute de Piata Victoriei si 10 minute de Universitate). Cladirea se afla in  apropierea Mall Afi Cotroceni, Carrefour Orhideea si Primaria Capitalei.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..