Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand constructie, P+E+M,1000mp

1000 m2, P+E+M, an constructie: 1950

1.650.000 € (negociabil)
1.650,00 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2014

De vânzare construcție cu regim de înălţime S+P+E, respectiv P+E+M cca.1000mp situat pe un teren   în suprafaţă de 974,83 mp.

Proprietatea imobiliară este amplasată în Sectorul 2 al Municipiului București, pe str. Sfântul Ștefan, nr. 24, zona centrală, în imediata apropiere a Pieței Pache Protopopescu, care este punctul de întâlnire a bulevardelor Carol I, Ferdinand I și Pache Protopopescu.

Imobilul are fronturi la doua străzi,  respective spre zona vestică  str Sfântul Ștefan, front de cca. 30ml iar spre  sud de cca.30ml catre Parcul Popa Soare, care este punctul de intersecție a 4 străzi. Acest fapt oferă proprietății o vizibilitate foarte bună, astfel fiind o proprietate cu un grad ridicat de raritate.

Construcțiile au  fundații continue din beton, structură din cărămidă, ȋnchideri și compartimentări din cărămidă. Planșeul peste parter este din grinzi metalice cu umpluturi din bolți de cărămidă și cel peste etaj este din grinzi de lemn. Acoperișul este tip șarpantă din lemn cu ȋnvelitoare din tablă. La exterior construcția are pereții cu tencuieli și zugrăveli clasice, iar tâmplăria este din PVC cu geamuri termopane.

În interior, pereții sunt tencuiți și zugraviți cu lavabil ȋn toate încăperile, iar grupurile sanitare sunt parțial placați cu faianță. Pardoselile sunt acoperite cu gresie în băi și în majoritatea zonelor de circulații, respectiv cu parchet din lemn, mochetă sau linoleu în restul încăperilor. Încălzirea întregii construcții se face prin registrii din oțel de la centrala termică proprie.

Imobilul se află în  U.T.R. M1.a.2 – sub zonă centrală protejată, structurată, cuprinzând țesut urban difuz. Prețul imobilului este de 1650000Euro.

Detalii imobil

Pret/m2 1.650,00 €
Strada Sfantul Stefan
Suprafata 1000 m2
Structura P+E+M
Parcare supraterana
An constructie 1950
Structura de rezistenta caramida, beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..