Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere Vitan Bucuresti

68 m2, 5/10, an constructie: 1979

60.000 €

Ultima actualizare: 23 Octombrie 2014
Rata credit de la 1,637 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Blocul este termo-izolat situat pe str. Lt. Nicolae Pascu nr4, bl R2 sc B et 5 sector 3 din anul 1978, este unul linistit cu locatari prietenosi. Este pozitionat stradal, langa Auchan Vitan la 7 minute de Metrou Dristor. Vis- a- vis de bloc este gradinita si la 3 minute de Scoala Generala nr 87, la 1 minut de statiile de ratb-scara este recent renovata(+camere de supraveghere). Apartamentul este decomandat format din 3 camere, 2 grupuri sanitare, bucatarie,balcon, boxa(7mp), spatios,renovat cu multiple imbunatatiri(parchet, faianta, gresie, termopan,usa metalica,contuar gaze separat,instalatia electrica si sanitara toata noua,aer conditionat).Cartier ce iti ofera diferite beneficii.

Detalii imobil apartament 3 camere Vitan Bucuresti

Camere 3
Strada Nicolae Pascu
Suprafata 68 m2
Etaj 5/10
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1979
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..