Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Banu Manta Bucuresti

60 m2, 6/10, an constructie: 1981

90.000 €

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2014
Rata credit de la 2,455 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

partament 2 camere decomandat,reabilitat de o luna,gresie,faianta,termopane wenge,usi wenge,usa metalica,2 x AC,apartamentul este modern,jaluzele metalice in ton cu tamplaria wenge,apartamentul este situat pe bld banu manta langa primaria sect 1,aproape de piata victoriei 5 min,aproape de parcul kiseleff 2 min,aproape de piata 1 mai,spitalul sf maria 1 min,aproape de parcul herastrau 10 min,apartamentul beneficiaza de o pozitie buna,beneficiaza de toate facilitatile zonei sect 1 langa piata victoriei,apartamentul se poate vinde mobilat sau nemobilat!

Apartamentul este construit in anul 1981.

Mijloace ratb autobuz si tramvai la 2 min de casa! 

Gara la 5 min distanta!

Pretul este negociabil! Direct proprietar!

Detalii imobil apartament 2 camere Banu Manta Bucuresti

Pret/m2 1.500,00 €
Camere 2
Strada banu manta
Suprafata 60 m2
Etaj 6/10
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1981
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

zona foarte buna si curata,toate facilitatile zonei sect 1 piata victoriei,parc kiselef la 2 min de mers pe jos

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..