Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu de birouri de inchiriat

321 m2, d+p+2e, an constructie: 2000

1.400 € / luna (negociabil)
4,36 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 21 August 2014

Spatiu de birouri pentru inchiriere

Zona zero(13 sept/Mariott),in str.sirenelor,321mp,curte 131mp,d+p+2E,parcare 6 locuri,finisaje moderne,centrala termica proprie,gaze,bufet de incinta,compus din bucatarie,spatiu de luat masa si camara de alimente,AC,alarma antiefractie si antiincendiu etc,3 grupuri sanitare,12 camere,,aprox 80mp pe nivel.Avantaj pentru firme:chiria facturabilaAlte utilizari posibile:scoala,gradinita,club de sanatate,servicii personale etc.Chirie lunara:1400euro+tvaPersoana de contactGabriel Weinstein072271080612camere,

Detalii imobil

Pret/m2 4,36 € / luna
Incaperi 12
Strada sirenelor
Suprafata 321 m2
Structura d+p+2e
Grupuri sanitare 3
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 6
Numar sali de meeting 3
An constructie 2000
Structura de rezistenta beton +caramida

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

13 septembrie si hotel Mariott

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..