Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu birou

130 m2, p+2, an constructie: 1965

129.000 € (negociabil)
992,31 € / m2

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2014

--Vanzare Spatiu birouri-pret avantajos-exclusivitate-

Ofer spre vanzare spatiu pentru birouri in suprafata de 130 mp, situat in zona p-ta Unirii.

Spatiul se afla la etj.1 al unui imobil cu 2 niveluri,  interiorul este renovat, se compune din 4 camere, 2 grupuri sanitare, spatii depozitare, bucatarie mobilata, utilata, finisajele sunt de buna calitate, geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, aer conditionat.

In zona sunt magazine, sedii business, centre medicale, mijloace de transport in comun. Pretabil pentru birou avocatura, mediere, consultanta, cabinet stomatologic, locuinta etc. Tel 0755090817.


Detalii imobil

Pret/m2 992,31 €
Incaperi 4
Strada George Georgescu
Suprafata 130 m2
Structura p+2
Grupuri sanitare 2
An constructie 1965

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..