Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu 250mp

300 m2, p+1, an constructie: 1999

2,67 € / m2 / luna (negociabil)
800 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2015

Spatiu 250mp fost sediu de firma productie publicitara doresc sa-l inchiriez pentru depozitare si birouri .Spatiul este dotat cu toate facilitatile inclusiv dotari audio-video , si mobilier de birou . Strada pe care este amplasat este perpendiculara pe calea Giulesti si este foarte slab circulata .PREFER sa fie inchiriat pentru depozitare produse de papetarie , electrice , electronice , alimentare neperisabile , farmaceutice .....

Detalii imobil

Pret/m2 2,67 € / luna
Incaperi 3
Strada Jugastrului
Suprafata 300 m2
Structura p+1
Grupuri sanitare 3
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 7
Numar sali de meeting 1
An constructie 1999
Structura de rezistenta metalica

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Strada este foarte linistita si cu suficiente locuri de parcare .Se invecineaza cu servici Orange si cu inst.Pasteur 

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..