Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Lipscani Bucuresti

48 m2, P/3, an constructie: 1980

400 € / luna (negociabil)
8,33 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 17 Iulie 2014

Particular, inchiriez camera open-space (cca 48 m2) pentru activitati de birou (preferabil IT), cu acces la bucatarie si baie (baie separata femei, baie separata barbati). Pretul include: mobiler de birou (6-7 birouri si scaune in foarte buna stare), electricitate, acces internet fibra optica, apa, gaze, aer conditionat. Fara garantie, plata lunar

Detalii imobil

Pret/m2 8,33 € / luna
Incaperi 1
Strada Blanari
Suprafata 48 m2
Structura P/3
Grupuri sanitare 2
An constructie 1980
Structura de rezistenta beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

La 450m de statia metrou Universitate

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..