Vanzare casa 5 camere Saftica Bucuresti

490 m2, P+1+M, an constructie: 2006

250.000 € TVA inclus

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2014
Rata credit de la 4,616 Lei / luna. - Click aici!
Calculul este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteza de calcul: credit imobiliar La Casa Mea de la BRD (se acorda numai pentru domicilierea veniturilor) in lei pe max. 30 ani, dobanda variabila 2,25% + ROBOR la 3 luni, avans minim 15%. Detalii aici!

Imobilul este disponibil pentru mutare la 30-60 zile de la data vanzarii, are toate actele facute, acces pe drum de servitute cu latimea de 4,5m, si beneficiaza de put, fosa septica, gaze, electricitate, acoperis Lindab cu paratraznet, izolatie termica la exterioara de 5cm (grosimea totala a peretilor 50cm), curte pavata, amenajata, cu sistem de irigatie cu aspersoare automat, barbeque. Pe strada sunt incepute lucrarile pentru apa curenta si canalizare. Dotarile imobilului includ: usa metalica, usa automata si telecomandata la garajul de doua locuri spatioase, gresie, faianta, plase de tantari la toate geamurile, parchet din lemn masiv de fag peste tot, parchet din lemn masiv de pin la mansarda, tavane false si scafe, spoturi, cablu tv, internet, telefon, alarma, semineu complet functional, sapte ferestre Velux, bucatarie mobilata si utilata. Optional se poate vinde complet mobilat.

Detalii imobil casa 5 camere Saftica Bucuresti

Pret/m2 510,20 €
Camere 5
Strada Str. Fermei - Saftica
Suprafata 490 m2
Structura P+1+M
Bai 4
Material Beton, Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2006
Anul finalizarii constructiei 2006
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare garaj

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul se afla situat vis-a-vis de Primaria Saftica, langa padure si lac, in apropierea depozitului Spot Vision, la 3-4 minute de aeroport si la 8-10 minute de Centrul Comercial Baneasa, are la doi pasi o scoala si o gradinita, iar in apropiere se afla statia de salvare.

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..