Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Vanzare casa 5 camere Saftica Bucuresti

490 m2, P+1+M, an constructie: 2006

250,000 € TVA inclus

Rata credit de la 5,806 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare casa 5 camere Saftica Bucuresti vanzare casa 5 camere Saftica Bucuresti - image 1 vanzare casa 5 camere Saftica Bucuresti - image 2 vanzare casa 5 camere Saftica Bucuresti - image 3 vanzare casa 5 camere Saftica Bucuresti - image 4
vanzare casa 5 camere Saftica Bucuresti - image 5 vanzare casa 5 camere Saftica Bucuresti - image 6 vanzare casa 5 camere Saftica Bucuresti - image 7 vanzare casa 5 camere Saftica Bucuresti - image 8 vanzare casa 5 camere Saftica Bucuresti - image 9
Vezi toate fotografiile

Imobilul este disponibil pentru mutare la 30-60 zile de la data vanzarii, are toate actele facute, acces pe drum de servitute cu latimea de 4,5m, si beneficiaza de put, fosa septica, gaze, electricitate, acoperis Lindab cu paratraznet, izolatie termica la exterioara de 5cm (grosimea totala a peretilor 50cm), curte pavata, amenajata, cu sistem de irigatie cu aspersoare automat, barbeque. Pe strada sunt incepute lucrarile pentru apa curenta si canalizare. Dotarile imobilului includ: usa metalica, usa automata si telecomandata la garajul de doua locuri spatioase, gresie, faianta, plase de tantari la toate geamurile, parchet din lemn masiv de fag peste tot, parchet din lemn masiv de pin la mansarda, tavane false si scafe, spoturi, cablu tv, internet, telefon, alarma, semineu complet functional, sapte ferestre Velux, bucatarie mobilata si utilata. Optional se poate vinde complet mobilat.


Detalii imobil casa 5 camere Saftica Bucuresti

Pret/m2 510 €
Camere 5
Strada Str. Fermei - Saftica
Suprafata 490 m2
Structura P+1+M
Bai 4
Material Beton, Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2006
Anul finalizarii constructiei 2006
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare garaj

Pozitionare pe harta

Imobilul se afla situat vis-a-vis de Primaria Saftica, langa padure si lac, in apropierea depozitului Spot Vision, la 3-4 minute de aeroport si la 8-10 minute de Centrul Comercial Baneasa, are la doi pasi o scoala si o gradinita, iar in apropiere se afla statia de salvare.

Contact proprietar

ID anunt: MDC-3824
Anuntul: Vanzare casa 5 camere Saftica Bucuresti
Introdus la data de: 18 Iunie 2008
Verificat ultima data: 27 Octombrie 2014
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 13.020 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.535 anunturi imobiliare de la agentii

Contacteaza proprietarul prin email

Contacteaza proprietarul telefonic

Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..