Ansambluri Rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa, 5 camere

Vanzare casa 5 camere Saftica Bucuresti

490 m2, P+1+M, an constructie: 2006

295000 €

TVA inclus

Rata credit de la 1214 € / luna.

Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare : creditul Habitat se acorda in Euro, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante.

Contacteaza proprietarul

Imobilul este disponibil pentru mutare la 30-60 zile de la data vanzarii, are toate actele facute, acces pe drum de servitute cu latimea de 4,5m, si beneficiaza de put, fosa septica, gaze, electricitate, acoperis Lindab cu paratraznet, izolatie termica la exterioara de 5cm (grosimea totala a peretilor 50cm), curte pavata, amenajata, cu sistem de irigatie cu aspersoare automat, barbeque. Pe strada sunt incepute lucrarile pentru apa curenta si canalizare. Dotarile imobilului includ: usa metalica, usa automata si telecomandata la garajul de doua locuri spatioase, gresie, faianta, plase de tantari la toate geamurile, parchet din lemn masiv de fag peste tot, parchet din lemn masiv de pin la mansarda, tavane false si scafe, spoturi, cablu tv, internet, telefon, alarma, semineu complet functional, sapte ferestre Velux, bucatarie mobilata si utilata. Optional se poate vinde complet mobilat.

Pasiunile tale prind viteza cu BRD si creditul imobiliar Habitat.

Detalii imobil

Pret/m2 602 €
Camere 5
Strada Str. Fermei - Saftica
Suprafata 490 m2
Structura P+1+M
Bai 4
Material Beton, Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2006
Anul finalizarii constructiei 2006
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare garaj

Fotografii


Vezi toate fotografiile

Pozitionare pe harta

Imobilul se afla situat vis-a-vis de Primaria Saftica, langa padure si lac, in apropierea depozitului Spot Vision, la 3-4 minute de aeroport si la 8-10 minute de Centrul Comercial Baneasa, are la doi pasi o scoala si o gradinita, iar in apropiere se afla statia de salvare.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-3824
Introdus la data de: 18 Iunie 2008
Verificat ultima data: 5 Octombrie 2012
Numar vizualizari: 6441
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi unice fara duplicate

  • 9.193 anunturi de la particulari
  • 12.664 anunturi de la agentii recomandate
Oferta pentru ANSAMBLURI rezidențiale
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..