Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu 15 mp

15 m2, p, an constructie: 2005

350 € / luna
23,33 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 20 Iulie 2018

Inchiriez spatiu 15 mp


Inchiriez spatiu la vila cu grup sanitar, in suprafata de 15 mp (interior) + 15 mp exterior (curte), in zona Dristor-Rm. Valcea, pentru minimarket, birou-sediu firma, cabinet.
Acces la utilitati (gaze,apa,curent electric). Parcare auto asigurata.

Detalii imobil

Pret/m2 23,33 € / luna
Incaperi 1
Strada Bucuresti
Suprafata 15 m2
Structura p
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
An constructie 2005
Clasa birouri A
Structura de rezistenta 2
Facilitati/dotari apa, canalizare, curent, curte, gaz, gradina, acces internet, sistem incalzire

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Inchiriez spatiu 15 mp


Inchiriez spatiu la vila cu grup sanitar, in suprafata de 15 mp (interior) + 15 mp exterior (curte), in zona Dristor-Rm. Valcea, pentru minimarket, birou-sediu firma, cabinet.
Acces la utilitati (gaze,apa,curent electric). Parcare auto asigurata. Pretabil spatiu comercial, cabinet, sediu firma, birou avocat, mediator,administrare imobile,RCA, service GSM, etc.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..