Acest anunt nu mai este activ

Sediu birou modern Colentina

250 m2, P+2E, an constructie: 2008

850 € / luna

Ultima actualizare: 19 Martie 2014

Sediu de birou modern in Colentina zona Carrefour /En-gross Europa/Dragon la 200 de metri de soseaua Colentina in zona linistita , construita pentru birouri in anul 2008 in suprafata de 250mp locuibili P+2E.Cladirea se poate inchiria si pe etaje fiecare avand intrare separata pe etaj la un pret de 4Euro /mp(etaj 1 si parter )iar etaj 2 la 5/ euro mp.
La etajul 2 se poate amenaja un apartament de doua camere pentru locuit in aproximativ 1 luna la cererea chiriasului.

Parter: suprafata totala 100mp organizata astfel:sala de conferinta de 25mp in care se poate organiza aproximativ 8 posturi de lucru daca se doreste, receptie 20mp,birou 20mp(4 posturi de lucru),grup sanitar,loc de luat masa pentru angajati care deasemeni se poate amenaja ca birou cu 3 posturi de lucru,terasa exteriora.

Etaj1 : suprafata totala 100mp compartimentati astfel receptie.20mp ,trei birouri fiecare de 20mp si doua grupuri sanitare,camera arhiva,camera server ,balcon .

Etaj 2: open space cu o suprafata de 50mp cu grup sanitar propriu si o terasa exterioara in suprafata de 40mp.

Locul de luat masa pentru angajati este complet dotat cu masa ,scaune ,aparat de cafea aparat apa calda-rece dulapuri,chiuveta .

Sediul se inchiriaza mobilat sau nemobilat pe termen lung si dispune de mobilier modern,internet cablu si wireless,telefonie fixa trei posturi si fax,imprimante si copiator,dulapuri pentru dosare cat si rafturi pentru depozitare,scaune birou,birou directoral

Sediul mai dispune de aer conditionat alarma conectata la o firma de paza ,centrala proprie pe gaze
Se inchiriaza pe termen lung si se preteaza pentru o firme IT,cabinete avocatura,notariat,firma de consultanta sau contabilitate,cat si pentru o clinica medicala,gradinita fiind deschisi la colaborare cu viitorul client pentru aranjarea birourilor in functie de necesitatile lui.

Detalii imobil

Incaperi 8
Strada Enache Sandu
Suprafata 250 m2
Structura P+2E
Grupuri sanitare 4
Numar sali de meeting 1
Servicii paza
An constructie 2008
Structura de rezistenta Caramida si cadre de beton
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, CATV, centrala telefonica, climatizare, contor caldura, contor gaz, curent, curent trifazic, curte, gaz, gradina, interfon, acces internet, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon, telefon international

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Zona linistita de case acces usor de la sosea

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..