Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu de birouri Ficusului 44A (200 mp 100 mp)

200 m2, P+4, an constructie: 1985

1.400 € / luna
7,00 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 6 Martie 2014

-          Imobil de birouri P+4-          Zona Baneasa / Aviatiei, intersectia Bd. Ficusului cu Bd. Aerogarii. Reper: vizavi hotel Phoenicia si OMV-          Nemobilat-          Tamplarie PVC, cu geamuri termopan, jaluzele, aer conditionat-          Plafon fals casetat, cu corpuri de iluminat incastrate-          Mocheta in birouri; gresie, faianta in bai si pe holuri-          Imobilul are centrala termica proprie-          Punct permanent de paza si control al cladirii-          Numeroase mijloace de transport-          Posibilitate inchiriere locuri parcare separat. 

Detalii imobil

Pret/m2 7,00 € / luna
Incaperi 5
Strada Bd. Ficusului 44A
Suprafata 200 m2
Structura P+4
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 4
Numar sali de meeting 2
An constructie 1985
Structura de rezistenta Beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..