Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu birouri in vila

150 m2, P+3, an constructie: 1933

5,30 € / m2 / luna (negociabil)
795 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 11 Februarie 2014

Spatiul este nou renovat si utilat. Se afla la etajul 3/P+3 si este in suprafata de 150 mp.

Finisaje : gresie, faianta, parchet, mocheta, termopan, usa metalica exterior, usi lemn interior, centrala termica proprie, A.C., contor de apa, electricitate si gaze naturale.

Detalii imobil

Pret/m2 5,30 € / luna
Incaperi 5
Strada Medeleni
Suprafata 150 m2
Structura P+3
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar sali de meeting 1
An constructie 1933

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Spatiul este situat in cadrul unui imobil mixt situat in zona Calea Calarasilor. Pozitia la doar 100 m fata de Calea Calarasilor ii ofera un acces facil si intimitate.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..