Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare spatiu birouri Cotroceni Bucuresti

200 m2, P+5, an constructie: 1995

295.000 € (negociabil)
1.475,00 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 12 August 2014

Proprietar, vind spatiu comercial / birouri, fost sediu de banca, situate in Cotroceni, str. Dr. Carol Davila, acces unic direct din strada, suprafata construita desfasurata 214 mp, utilat si mobilat, paza si monitorizare permanenta, patru locuri de parcare, in fata Palatului Cotroceni.

Pret: 250.000 Euro negociabil.

Detalii imobil

Pret/m2 1.475,00 €
Incaperi 7
Strada Dr. Carol Davila,
Suprafata 200 m2
Structura P+5
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 4
Numar sali de meeting 1
An constructie 1995
Structura de rezistenta bca

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..