Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Mosilor Bucuresti

80 m2, P+2, an constructie: 2005

600 € / luna (negociabil)
7,50 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2013

Inchiriez etaj vila compus din 3 camere, baie si hol generos. Etajul 2 (etaj mansardat). Intrarea se face prin casa scarii care este independenta.
Gresie, faianta, parchet, termopan, centrala termica proprie, AC, contor electric separat, posibilitate parcare in curte interioara.

Detalii imobil

Pret/m2 7,50 € / luna
Incaperi 3
Strada Calusei
Suprafata 80 m2
Structura P+2
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
An constructie 2005

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..