Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Dristor Bucuresti

103 m2, p+1, an constructie: 2010

4,85 € / m2 / luna (negociabil)
500 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2013

Spatiu se gaseste intr-o cladire noua, si reprezinta o aripa a etajului 1. In cladire functioneaza un service auto la parter si administratia acesteia in aripa din dreapta a etajului. Intrarea si casa scarilor sunt comune. 

Propritatea este inregistrata  pe  persoana fizica asa ca suma nu contine  TVAPretul chiriei include si utilitatile ,asta inseamna ca nu se va plati nimic  la curent, gaz .apa sau administratie.

Toate camerele sunt mobilate cu birouri ,dulapuri si canapele in camera clientilor.


Detalii imobil

Pret/m2 4,85 € / luna
Incaperi 4
Strada Parului nr 4
Suprafata 103 m2
Structura p+1
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Servicii receptie, supraveghere video
An constructie 2010
Structura de rezistenta beton
Facilitati/dotari apa, canalizare, CATV, climatizare, curent, curent trifazic, curte, gaz, acces internet, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon, telefon international

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Zona de blocuri linistita. Metrou la 5 minute (Dristor 1)

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..