Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Drumul Taberei Bucuresti

67 m2, p/4, an constructie: 1977

62.000 €

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2013
Rata credit de la 1,688 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

3 camere in Drumul Taberei/ Valea Calugareasca, bloc reabilitat termic/ certificat energetic parter/4.Ap. 67 mp se vinde mobilat. Bucataria este open space si se vinde mobilata si utilata. Toate instalatiile sunt noi, usa antiefractie, usi si calorifere noi - aluminiu. Baia total noua:cada colt, instalatie separata pe sub apartament. Dormitorul mare are incadrat si balconul. Merita vazut! Apartamentul a fost gandit de un arhitect, merita investitie.

Detalii imobil apartament 3 camere Drumul Taberei Bucuresti

Camere 3
Strada Valea Calugaresca
Suprafata 67 m2
Etaj p/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1977
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

parc moghiors, scoala liceul lovinescu, gradinita 87, piata chilia veche, tramvai 41, zona verde, viitor staie metrou

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..