Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

BIROU ULTRACENTRAL

70 m2, P+6, an constructie: 1914

750 € / luna
10,71 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2013

Inchiriem spatiu de birou nemobilat situat in zona Calea Victoriei, - CEC Bank. Biroul este situat la primul etaj din P+6, 2013 renovat modern.

Su: 70 m², 3 camere, bucatarie, baie, 2 balcoane, infrastructura date-voce, alarma si aer conditionat, centrala termica proprie.

Detalii imobil

Pret/m2 10,71 € / luna
Incaperi 3
Strada Mihai Voda
Suprafata 70 m2
Structura P+6
Grupuri sanitare 1
An constructie 1914

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Cec Bank, Splaiul Unirii, Regina Elisabeta, Universitate

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..