Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Colentina Bucuresti

800 m2, P+2, an constructie: 1978

8.000 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 26 Iulie 2013

Proprietar ofera spre inchiriere spatiu de birouri Clasa A+ in suprafata de 800 m2, la etajul 2 al unui modern imobil, sub forma unui  “open space”  cu iluminare naturala exceptionala, ce dispune si de birouri separate,  elegante pentru conducere, de o sala de consiliu/sedinte incapatoare. Mai sunt amenajate: sala de mese, grupuri sanitare moderne, spatii de depozitare, etc.

Chiriasii au acces la o intrare pietonala separata.

Exista 20-30 de locuri de parcare in curtea imobilului prevazuta cu acces controlat.

Detalii imobil

Strada Sos. Colentina nr. 60
Suprafata 800 m2
Structura P+2
Grupuri sanitare 3
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 30
Numar sali de meeting 2
An constructie 1978
Structura de rezistenta beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul se afla pe sos. Colentina, vis-à-vis de restaurantul McDonald's. In imediata apropiere se gasesc mijloace de transport public (tramvaiul 21 si troleibuzul 66).

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..