Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Pipera Bucuresti

160 m2, M, an constructie: 2010

2,50 € / m2 / luna
400 € / luna TVA inclus

Ultima actualizare: 12 Iulie 2013

Sediu firma de la 2,5E/mp, 160mp, Bucuresti (Pipera), Open-space, Liber, conditii deosebite cu bucatarie utilata si grup sanitar cu dus, a/c, 380V pentru productie mica, atelier, centru IT, etc. Mentenanta 0, cheltuieli minime, utilitatile incluse (mentenanta, apa calda/rece, canalizare, gunoi, internet), factura.

Detalii imobil

Pret/m2 2,50 € / luna
Incaperi 1
Strada Pipera-Tunari
Suprafata 160 m2
Structura M
Grupuri sanitare 1
An constructie 2010

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Zona de Nord a capitalei, in Pipera, la 5 min. de Metrou Pipera sau Aurel Vlaicu, la vila (acces separat), situata pe o artera secundara la 200m de sos.Pipera-Tunari, zona lacului.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..