Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Sebastian Bucuresti

67 m2, p+5, an constructie: 2008

400 € / luna
5,97 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 9 Iulie 2013

Apartament 2 camere, in complex residential, cu paza, telefon, internet, cablu (romtelecom), 2 aparate aer conditionat, intretinere foarte mica, zona linistita

Detalii imobil

Pret/m2 5,97 € / luna
Incaperi 2
Strada Ing. D. Tacu nr 28
Suprafata 67 m2
Structura p+5
Grupuri sanitare 2
Parcare subterana, supraterana
Numar locuri de parcare 1
Servicii paza, supraveghere video
An constructie 2008
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, CATV, climatizare, contor caldura, contor gaz, curent, gaz, interfon, acces internet, sistem incalzire, telefon

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Din Str. Fabrica de Chibrituri (vis a vis ) de fosta fabrica PEPSI.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..