Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Birouri Calea Mosilor

250 m2, casa, an constructie: 2008

1.800 € / luna (negociabil)
7,20 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 3 Iulie 2013

Spatiu birouri, intreg etajul, format din spatiu deschis, partial compartimentat cu pereti din sticla si jaluzele interioare, birou separat, sala de sedinte, oficiu, grup sanitar directorial cu dus, gruo sanitar salariati.  Finizaje moderne, plafon fals, gresie, interfon. Spatiul se afla et al unei cladiri de birouri care dispune de lift. Contorizare separata incalzire si lumina. Incalzire foarte economica. Paza permanenta.

Detalii imobil

Pret/m2 7,20 € / luna
Incaperi 7
Strada Calea Mosilor
Suprafata 250 m2
Structura casa
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 3
Numar sali de meeting 1
An constructie 2008
Structura de rezistenta beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Calea Mosilor intersectia cu Hristo Botev la 500m de metrou Universitate.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..