Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu de birouri clasa A

327 m2, casa, an constructie: 1939

3.800 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 18 Iunie 2013

PRET NEGOCIABIL la vizionare

ACADEMIEI CENTER - cladire de birouri, exact in Piata Revolutiei (Ministerul de Interne, Ministerul Sanatatii, Ministerul Muncii, Sala Palatului, Biblioteca Universitara)
BIROU ETAJ 2, cu vedere spre str. Academiei, SU 327mp. PRET:  12 EUR/m.p + tva pentru an 1 de contract. Perioada de inchiriere – minim 2 ani. Perioada de gratie pentru amenajari 2/3 saptamani. Intretinere / Mentenanta  3,9 Euro/mp – neindexabila 2 ani contractual. Acest spatiu se poate imparti in 2 spatii respectiv 100mp - pret 14 eur/m.p. si 227 pret 12 eur/m.p. avand 2 bucatarii si 2 grupuri sanitare.

Detalii imobil

Incaperi 2
Strada Academiei
Suprafata 327 m2
Structura casa
Grupuri sanitare 2
Numar terase 2
Servicii paza, receptie, supraveghere video
An constructie 1939
Clasa birouri A
Facilitati/dotari apa, climatizare, contor caldura, curent, acces internet, senzor de fum, sistem de alarma, sistem incalzire

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

vis a vis de Ministerul de Interne in piata Revolutiei

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..