Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Baneasa Bucuresti

160 m2, P+1, an constructie: 1996

5,31 € / m2 / luna
850 € / luna TVA inclus

Ultima actualizare: 10 Iunie 2013

spatiul se afla la etajul 1, al unei cladiri P+1,este compus din 5 incaperi fiecare avand  aprox. 30 m ,si un grup sanitar,intrarea pe o scara separata. , Dotari -  centrala termica ,gresie ,faianta,geam termopan,calorifere electrice,parchet,mocheta, La cerere pentru a rezulta un spatiu deschis mai mare se pot indeparta peretii despartitori din gips carton , rezultatul fiind 2 birouri si un grup sanitar si un openspace de aprox.90m

Detalii imobil

Pret/m2 5,31 € / luna
Incaperi 5
Strada Dobrogenu Gherea
Suprafata 160 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 1
Numar locuri de parcare 2
An constructie 1996
Structura de rezistenta beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

scoala,spital,clinica medicala,gradinita,locuinte particulare, restaurant in cladire functioneaza si alte societati comerciale,accesul in curte se poate face si cu masini mai mari pentru incarcari descarcari ocazionale,


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..