Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri 1 Mai Bucuresti

80 m2, P+1, an constructie: 2000

800 € / luna (negociabil)
10,00 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 27 Mai 2013

Disponibil pentru inchiriere un imobil cu acces stradal, parter plus etaj, aflat pe strada Lainici, care uneste Bulevardul 1 Mai cu Calea Grivitei. Imobilul a fost construit in anul 2000, si are la parter o camera dubla de aproximativ 40mp, plus grupul sanitar si inca o incapere unde se afla centrala termica. Scara interioara conduce spre etaj, unde sunt doua camere decomandate , un balcon si o debara. Parterul este placat cu gresie , iar la etaj camerele sunt mochetate, renovat recent. Tamplarie cu geam termopan, jaluzele verticale la ferestre , centrala termica proprie , contorizare separata. Strada este traficata intens, locatia este vizibila din bulevard, iar transportul in comun este in apropiere. Pe strada este o spalatorie auto si o scoala. Imobilul se preteaza pentru orice firma cu personal putin ( 4 - 6 persoane)- birou de consultanta, de avocatura, cabinet de psihoterapie,  agentie de turism, sau de asigurari , pentru centru de tehnoredactare, shop pet, sau orice alte activitati care necesita un spatiu de expunere sau sala de asteptare ( la parter) si birouri  la etaj . Conditiile de inchiriere sunt : garantie 1000 euro plus  chiria pentru o luna. 

Pret: 800 euro/luna

Detalii imobil

Pret/m2 10,00 € / luna
Incaperi 4
Strada Lainici
Suprafata 80 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
An constructie 2000
Structura de rezistenta beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

statie RATB, Scoala, metrou , Piata Domenii 

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..