Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu Birouri

400 m2, P+1, an constructie: 2010

8,00 € / m2 / luna (negociabil)
3.200 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 15 Mai 2013

Inchiriez spatii birouri intre 60 si 400 mp, Bragadiru, ILFOV, stradal. Constructie din 2009, climatizare cu circulatie in plafon,pardoseala din travertin, plafon casetat, geamuri pereti cortina, 2 luminatoare, 4 gr.sanitare, bucatarie, minidepozit, parcare, monitorizare, alarma efractie, incendiu, cartele acces, etc

Detalii imobil

Pret/m2 8,00 € / luna
Incaperi 8
Strada sos. Alexandriei 101
Suprafata 400 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 4
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 10
Numar sali de meeting 1
An constructie 2010
Structura de rezistenta Beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..