Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Baneasa Bucuresti

150 m2, parter, an constructie: 1960

6,00 € / m2 / luna
900 € / luna TVA inclus

Ultima actualizare: 13 Mai 2013

Casa pe parter, situata in aceeasi curte cu alta constructie P+ 1. Imobilul propus spre inchiriere este compus din 4 incaperi si doua grupuri sanitare,cu doua intrari sparate,dotari ,Centrala termica calorifere aluminiu,geam termopan,alarma,mocheta,gresie ,faianta,internet,aparate de aer conditionat,

Detalii imobil

Pret/m2 6,00 € / luna
Incaperi 4
Strada dobrogeanu gherea
Suprafata 150 m2
Structura parter
Grupuri sanitare 2
Numar locuri de parcare 2
An constructie 1960
Structura de rezistenta caramida

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Strada linistita,imprejurimi, scoala,clinica medicala,spital privat,locuinte,

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..