Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Chitila Bucuresti

48 m2, 1/3, an constructie: 2012

40.000 €

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2013
Rata credit de la 611 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: creditul pentru Acasa de la BancPost se acorda in Lei, pe o durata maxima de 35 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante.

Vand apartament 40000EURO 2 camere bloc nou 2012 P+2+M,finisari la cheie,zona Chitila(Bucuresti Noi) confort lux,48mp-suprafata utila,etajul 1,vedere stradala,parcare,vis a vis Carrefour(complex Colosseum).
Gresie,faianta,parchet,centrala incluse in pret.

Detalii imobil apartament 2 camere Chitila Bucuresti

Camere 2
Strada dumitru durbac
Suprafata 48 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..