Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu birouri

47 m2, P+7, an constructie: 1950

350 € / luna fara TVA

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2013

Oferta inchiriere spatiu in cladire de birouri situata ultracentral. Open space, 47mp, renovat, geamuri termopan, parchet, vedere spre Strada Nicolae Filipescu. Chirie 350 Euro/luna + TVA, la care se adauga mentenanta (1-1,5 Euro/mp/luna) si utilitatile.

Detalii imobil

Incaperi 1
Strada Nicolae Filipescu
Suprafata 47 m2
Structura P+7
Grupuri sanitare 1
Parcare fara
An constructie 1950

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Hotel Intercontinental, Facultatea de farmacie Carol Davila, Bulevardul Magheru, Universitate

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..