Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Cismigiu Bucuresti

90 m2, P+4, an constructie: 2010

7,56 € / m2 / luna
680 € / luna TVA inclus

Ultima actualizare: 26 Martie 2013

Particular, inchiriez parter inalt, Cismigiu/Radiodifuziune, str. Temisana, pentru birouri, imobil finalizat 2010, 90mp utili, compartimentat in 2 camere, 2 grupuri sanitare si un oficiu pe nivel, decomandate. Finisaje de lux, usa metalica la intrarea in spatiu, parchet, centrala termica de imobil cu calorifere de otel, termopane, usi interioare de lemn, wenge.

Detalii imobil

Pret/m2 7,56 € / luna
Incaperi 2
Strada Temisana
Suprafata 90 m2
Structura P+4
Grupuri sanitare 2
An constructie 2010
Structura de rezistenta beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..