Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri DN5 Sos. Bucuresti-Jilava-Giurgiu Bucuresti

450 m2, S+P+1+M

2.250 € / luna

Ultima actualizare: 11 Martie 2013

CIadire moderna, ideala pentru a gazdui un sediu de firma. S+P+1E +M, 450mp suprafata utila, 9 camere de birou, WC si bucatarie pe fiecare etaj, subsolul poate fi folosit pentru spatiu administrativ, utilitati moderne, parcare amenajata. Situata la mai putin de 1 km de Bucuresti in apropiere de OMV Petrom pe E5 in directia Jilava - Giurgiu.

Detalii imobil

Plata in avans 3 luni
Garantie 2250 €
Incaperi 9
Strada Soseaua Giurgiului, nr. 27, Jilava
Suprafata 450 m2
Structura S+P+1+M

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..