Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez 2 camere la curte cu intrare si grup sanitar independente

30 m2, P, an constructie: 1970

200 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 5 Martie 2013

Inchiriez 2 camere la curte , suprafata aprox 30mp cu intrare separata si grup sanitar independent. Imobilul este situat pe soseaua Giurgiului nr.18A. Pretul se discuta telefonic sau la adresa imobilului. pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr. de telefon : 0726467799

Detalii imobil

Incaperi 2
Strada Sos. Giurgiului 18
Suprafata 30 m2
Structura P
Grupuri sanitare 1
An constructie 1970

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..