Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Birouri

80 m2, P+2, an constructie: 2002

6,63 € / m2 / luna
530 € / luna fara TVA

Ultima actualizare: 3 Martie 2013

SEDIU DE FIRMA (76 mp + dependinte) Parcul Carol acces facil la demisolul unei vile  de business 1 open space + 2 birouri + bucatarie + WC, finisat, izolat fonic /termic, toate utilitatile, securizare video, interfon, cablu optic. Intrare separata, spatii de birouri: un open space cu un al doilea birou mic cu 2 posturi de lucru si un birou managerial si o sala de sedinte.

Detalii imobil

Pret/m2 6,63 € / luna
Incaperi 5
Strada Caltuna 17
Suprafata 80 m2
Structura P+2
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
Numar sali de meeting 1
Servicii administrare, paza, supraveghere video
An constructie 2002
Clasa birouri A
Structura de rezistenta beton
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, CATV, centrala telefonica, climatizare, contor gaz, curent, curte, gradina, interfon, acces internet, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon, telefon international

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

O oaza de liniste in centrul Bucurestiului Langa Parcul Carol, intr-un cul de sac, la 5 minute mers pe jos de Piata Regina Maria, si 10 minute de Piata Unirii, o oaza de verdeata si linistesi spatii pentru birouri, cu intrare separata, gradina (124 mp), si locuri de parcare (40 mp)

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..