Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere 1 Mai Bucuresti

63 m2, 4/5, an constructie: 2012

67,000 € (negociabil)

Rata credit de la 1,556 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare apartament 2 camere 1 Mai Bucuresti vanzare apartament 2 camere 1 Mai Bucuresti - image 1 vanzare apartament 2 camere 1 Mai Bucuresti - image 2 vanzare apartament 2 camere 1 Mai Bucuresti - image 3

Apartament 2 camere bloc nou – 2012 – 63 mpconstruiti, et 4/5, zona 1 Mai Domenii, aproape de statia de metrou Grivita, langa parcul Ciresarii (Copilului). Semidecomandat, balcon, usa metalica, centrala proprie, calorifere, contoare separate utilitati. Lift in bloc. Eligibil Prima Casa. Apartament zugravit si finisat cu gresie, faianta, parchet .Detalii imobil apartament 2 camere 1 Mai Bucuresti

Camere 2
Strada reper Calea Grivitei
Suprafata 63 m2
Etaj 4/5
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta

Apartamentul se afla in zona 1 Mai-Grivita , in apropiere de statia de metrou Grivita si de numeroase mijloace de transport in comun RATB, la cateva minute de parcul Ciresarii.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-338912
Anuntul: Vanzare apartament 2 camere 1 Mai Bucuresti
Introdus la data de: 18 Aprilie 2013
Verificat ultima data: 19 Aprilie 2013
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 13.041 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.310 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..