Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere 1 Mai Bucuresti

63 m2, 4/5, an constructie: 2012

67.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2013
Rata credit de la 1,730 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere bloc nou – 2012 – 63 mpconstruiti, et 4/5, zona 1 Mai Domenii, aproape de statia de metrou Grivita, langa parcul Ciresarii (Copilului). Semidecomandat, balcon, usa metalica, centrala proprie, calorifere, contoare separate utilitati. Lift in bloc. Eligibil Prima Casa. Apartament zugravit si finisat cu gresie, faianta, parchet .


Detalii imobil apartament 2 camere 1 Mai Bucuresti

Camere 2
Strada reper Calea Grivitei
Suprafata 63 m2
Etaj 4/5
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Apartamentul se afla in zona 1 Mai-Grivita , in apropiere de statia de metrou Grivita si de numeroase mijloace de transport in comun RATB, la cateva minute de parcul Ciresarii.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..