Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere apartamente 5 camere, vila noua, Domenii

192 m2, D+P+3, an constructie: 2013

2.500 € / luna (negociabil)
13,02 € / m2

Ultima actualizare: 13 Februarie 2013

De inchiriat doua apartamente de cate 5 camere, in vila noua, in Domenii. Imobilul D+P+3E este amplasat pe una din strazile elegante din zona rezidentiala de lux din apropierea Arcului de Triumf si  a Parcului Herastrau.
Constructia a fost  terminata recent (inca se mai fac retusuri la interior)si este dotata cu lift. Demisolul cuprinde camere de depozitare, garaj si camera tehnica. Pe fiecare nivel este cate un apartament,  disponibile pentru inchiriere fiind apartamentele de la parter (cu curte proprie) si de la etajul intai, ambele cu cate trei dormitoare, living, birou, bucatarie, 2 bai, wc de serviciu,spalatorie ( utilata), dressing ( mobilat), spatii de depozitare. Incalzirea se face  prin pardoseala , cu pompa geotermala ( ceea ce inseamna ca  nu exista  costuri pentru caldura), racirea vara este asigurata centralizat, prin tavan, contorizarea curentului electric si a apei este separata. Apartamentele au spatii largi, sunt foarte functional compartimentate, dormitoarele fiind  complet separate de aria de zi prin holuri generoase. Bucataria este mobilata si utilata la standarde ridicate, este inchisa cu usa glisanta spre living si are  acces si din holul de la intrarea in apartament. Finisajele interioare sunt deosebite, nu s-a facut rabat la calitate, costurile de intretinere sunt minime.  Apartamentele ofera o noua viziune asupra confortului, pentru cei care tin la intimitatea caminului. Se inchiriaza mobilat partial si SE POATE MOBILA LA CERERE. Se aloca fiecarui apartament doua locuri de parcare in demisol, (panta de acces este degivrata) si doua  boxe amenajate cu rafturi. In apropiere sunt gradinite, scoli, Piata Domenii, banci , transport in comun.
 Chiria solicitata pe apartament este de 2500 euro/luna, mobilat doar la bucatarie, dressing, bai si spalatorie.

OFERTA ESTE EXCLUSIVA SI ACCEPTAM COLABORARI CU ALTE AGENTII.

Detalii imobil

Pret/m2 13,02 € / luna
Incaperi 5
Strada Sanatescu
Suprafata 192 m2
Structura D+P+3
Grupuri sanitare 3
Parcare subterana
Numar locuri de parcare 4
An constructie 2013

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..