Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Cladire de birouri

34 m2, D+P+3, an constructie: 2006

39.000 €
1.147,06 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 6 Februarie 2013

Militari-Lujerului, vis-a-vis de Cora, semistradal, birou/ garsoniera, spatiu 34 mp in cladire de birouri, constructie 2006, gresie, faianta, termopan, ideal sediu social, punct de lucru, contract, gr. sanitar propriu, proprietar persoana fizica, nu se aplica TVA. Ideal investitie! Obs. se poate achizitiona cu chiriasi.

Detalii imobil

Pret/m2 1.147,06 €
Incaperi 1
Strada Munitiei nr. 5
Suprafata 34 m2
Structura D+P+3
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
An constructie 2006
Structura de rezistenta beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Politehnica, Lujerului, Cora, metrou, ratb, acces facil.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..