Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere spatiu birouri Grozavesti Bucuresti

200 m2, casa, an constructie: 2011

10 € / luna (negociabil)
0,05 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 22 Ianuarie 2013

Spatiile oferite pentru inchiriere au suprafete de 156-176-200-350-500 mp, fiind posibile diverse modalitati de cobinare a acestora pentru a satisfice cerintele oricarui chirias. Spatiile se preteaza atat pentru birouri cat si pentru alte activitati cum ar fi: cabinete notariale, cabinete avocatura, centre medicale, firme de contabilitate, centre de afaceri, call center, centre farmaceutice, firme de paza, alarme, afaceri si consultant, IT, spatii depozitare, etc. compartimentate si open space.

Preturile sunt cuprinse intre 8-13 euro/mp + TVA la care se adauga 2 euro/mp + TVA cheltuieli de mentenanta. Preturile sunt negociabile in functie de cladire , suprafata  si perioada de inchiriere.

Situarea in dreptul nodului de legatura constituit in jurul Pasajului Basarab ii confera  Centrului de afaceri Ayash Business Center o pozitie privilegiata atat din punctul de vedere al accesibilitatii auto cat si al mijloacelor de transport in comun ( metrou , tramvai , autobuz ) . Astfel , pozitionarea la 3 minute de Piata Victoriei , la 10 minute de Universitate si la 10-15 minute de zona rezidentiala Baneasa, foarte aproape de Primaria Capitalei,  face din Ayash Business Center un reper usor identificabil si accesibil clientilor oricarei companii . 

Prezenta in apropiere a Centrului comercial Orhideea a unei retele de hoteluri , cafenele , terase dar si a unor institutii publice ( Sediul Central al Primariei Generale , Universitatea Politehnica Bucuresti ) sunt dovada unei dezvoltari urbane si sociale a zonei , acesta fiind un argument suplimentar ce demonstreaza ca prezenta oricarei companii in cadrul  Centrul de afaceri Ayash Business Center este un factor favorizant pentru dezvoltarea continua a acesteia . 

Acces stradal.


Detalii imobil

Pret/m2 0,05 € / luna
Incaperi 5
Strada Vasile Milea
Suprafata 200 m2
Structura casa
An constructie 2011

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..