Ansambluri Rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Garsoniera

Vanzare garsoniera 1 Decembrie 1918 Bucuresti

21 m2, P/3, an constructie: 2012

23000 € (negociabil)

Rata credit de la 527 Lei / luna.

Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: creditul Prima Casa se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont BRD.

Contacteaza proprietarul

Direct dezvoltator ,ofera garsoniere, apartamente 2 camere,apartamente 3 camere in imobil nou,suprafete cuprinse intre 27mp - 65 mp,constructie caramida porotherm,D+P+2E+EM,finisaje la alegerea clientului,gresie,faianta,parchet,termopan, usa antiefractie,usi interioare lemn,balcon generos,centrala proprie gaz,izolatie exterioara polistiren 10 cm,apropiere metrou 1 decembrie 1918,piata,acces centre comerciale:Obi,metro,real,mega image,apropiere mijloace de transport in comun:tramvai 23,27,40,accept credit ipotecar,prima casa,reduceri substantiale de pret la plata cash.Pret direct dezvoltator.Comision 0%, tva inclus in pret.

Vesti bune din imobiliare. Cu creditul imobiliar Habitat poti castiga!

Detalii imobil

Camere 1
Strada burnitei
Suprafata 21 m2
Etaj P/3
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Fotografii


Vezi toate fotografiile

Pozitionare pe harta

Imobilul este amplasat la o distanta de 5-10 minute de mers pe jos pana la metrou,  data finalizarii fiind Martie-Aprilie 2013 .

Constructie  2012 , in regim de D+P+2E+EM, fiind prevazut cu 30 unitati locative mixte.

Solutia constructiva aleasa pentru acest imobil  este una deosebita datorita faptului ca acest imobil desi are o inaltime pe verticala compusa din 3 etaje, a fost agreata ideea unei structuri de rezistent de tip MONOLIT bazata pe multiple diafragme de rezistenta, ceea ce confera un grad de siguranta seismica mult mai mare.

Inchiderile exterioare ale blocului sunt realizate partial din zidarie de caramida  tip PHOROTERM de 25x30 cm, cat si din  din DIAFRAGME de rezistenta.

Sistemul de termoizolatie exterioara a imobilului este executat din placari cu polistiren de 10cm si finisata cu tencuiala decorativa.

Compartimentarile interioare sunt realizate partial din DIAFRAGME de rezistenta, cat si din compartimentari de caramida de 15x25cm.

Locuintele vor fi livrate de catre dezvoltatorul imobiliar cu un nivel de echipare de inalta calitate.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-334399
Introdus la data de: 31 Ianuarie 2013
Verificat ultima data: 31 Ianuarie 2013
Numar vizualizari: 2437
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi unice fara duplicate

  • 9.154 anunturi de la particulari
  • 12.644 anunturi de la agentii recomandate
Oferta pentru ANSAMBLURI rezidențiale
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..