Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare garsoniera 1 Decembrie 1918 Bucuresti

21 m2, P/3, an constructie: 2012

23.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2013

Direct dezvoltator ,ofera garsoniere, apartamente 2 camere,apartamente 3 camere in imobil nou,suprafete cuprinse intre 27mp - 65 mp,constructie caramida porotherm,D+P+2E+EM,finisaje la alegerea clientului,gresie,faianta,parchet,termopan, usa antiefractie,usi interioare lemn,balcon generos,centrala proprie gaz,izolatie exterioara polistiren 10 cm,apropiere metrou 1 decembrie 1918,piata,acces centre comerciale:Obi,metro,real,mega image,apropiere mijloace de transport in comun:tramvai 23,27,40,accept credit ipotecar,prima casa,reduceri substantiale de pret la plata cash.Pret direct dezvoltator.Comision 0%, tva inclus in pret.

Detalii imobil garsoniera 1 Decembrie 1918 Bucuresti

Camere 1
Strada burnitei
Suprafata 21 m2
Etaj P/3
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul este amplasat la o distanta de 5-10 minute de mers pe jos pana la metrou,  data finalizarii fiind Martie-Aprilie 2013 .

Constructie  2012 , in regim de D+P+2E+EM, fiind prevazut cu 30 unitati locative mixte.

Solutia constructiva aleasa pentru acest imobil  este una deosebita datorita faptului ca acest imobil desi are o inaltime pe verticala compusa din 3 etaje, a fost agreata ideea unei structuri de rezistent de tip MONOLIT bazata pe multiple diafragme de rezistenta, ceea ce confera un grad de siguranta seismica mult mai mare.

Inchiderile exterioare ale blocului sunt realizate partial din zidarie de caramida  tip PHOROTERM de 25x30 cm, cat si din  din DIAFRAGME de rezistenta.

Sistemul de termoizolatie exterioara a imobilului este executat din placari cu polistiren de 10cm si finisata cu tencuiala decorativa.

Compartimentarile interioare sunt realizate partial din DIAFRAGME de rezistenta, cat si din compartimentari de caramida de 15x25cm.

Locuintele vor fi livrate de catre dezvoltatorul imobiliar cu un nivel de echipare de inalta calitate.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..