Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere spatiu in vila ideal pentru birouri, comercial, locuinta

150 m2, casa, an constructie: 1933

1.125 € / luna (negociabil)
7,50 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 15 Ianuarie 2013

Spatiul este situat in cadrul unui imobil situat in zona Calea Calarasilor, constructie din 1933 revonata si reconsolidata in totalitate in anul 2005. Pozitia la doar 100 m fata de Calea Calarasilor ii ofera acces facil catre si dinspre mijloacele de transport in comun(ratb si metrou), dar si intimitate.

Spatiul se afla la etajul 3 si este in suprafata utila de 151 mp, impartit astfel : debara (n.i.1=1.5mp); hol (n.i.2=27mp); 5 camere (n.i.3=15mp, n.i.4=19mp, n.i.5=13mp, n.i.8=8mp, n.i.9=56mp-open space tip mansarda neamenajat); grup sanitar (n.i.7=3.5mp); bucatarie (n.i.10=6.8mp); debara/grup sanitar (n.i.6=0.9), n.i. reprezentand numar incapere conform releveu.

Spatiul necesita renovare/igienizare, acestea facandu-se de comun acord cu viitorul chirias, in functie de necesitatile acestuia. In prezent acesta beneficiaza de urmatoarele finisaje : gresie, faianta, termopan, parchet, vinarom, usa metalica exterior, usi lemn interior. Vila dispune de interfon si camere de supraveghere, accesul in curte este posibil doar cu cheie. In ceea ce priveste costurile de mentenanta, acestea sunt zero, iar costul utilitatilor se face calculand lunar fiecare utilitate in functie de indicele contorului de apa, electricitate si gaze naturale.

Spatiul este nemobilat si neutilat fiind liber imediat si se preteaza atat pentru activitati de birou sau comerciale cat si pentru locuit.

Pretul chiriei este de 7.5 Eur/mp+TVA, calculabil la suprafata totala de 151 mp. 

Detalii imobil

Pret/m2 7,50 € / luna
Incaperi 5
Strada Medeleni
Suprafata 150 m2
Structura casa
Grupuri sanitare 1
An constructie 1933

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..