Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu Birou Armeneasca

300 m2, P+2, an constructie: 1997

1.700 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 23 Octombrie 2017

ARMENEASCA spatiu birouri de inchiriere, 300 mp util,consolidat,renovat,curat,bine intretinut,beneficiaza de toate imbunatatirile, 3 grupuri sanitare,bucatarie, centrala termica proprie,ultra central.200 ml de la Alpha Bank ( Milenium), 600 ml. de la Universitate.7 compartimente.Strada Popa Rusu Nr:16/A ,Et.2.Super ocazie! 1700 Eur.

WhatsApp: +905455808734

Detalii imobil

Incaperi 7
Strada Popa Rusu
Suprafata 300 m2
Structura P+2
Grupuri sanitare 3
Parcare supraterana
Numar sali de meeting 1
An constructie 1997
Structura de rezistenta 1

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Ultra Central,600 Ml.Universitate,200 Ml.Alfa Bank ( Milenium) 300 Ml.Biserica Armeneasca.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..