Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Shine Executive Offices

275 m2, P+6, an constructie: 2012

1.500,00 € / m2
412.500 € fara TVA

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2012

Vand etaj intreg in imobil birouri, 275 mp, compartimentabil la cerere. Zona de centru, Mihai Eminescu - str. Vasile Lascar. Constructie noua, 2012.

Detalii imobil

Pret/m2 1.500,00 €
Incaperi 8
Strada Vasile Lascar
Suprafata 275 m2
Structura P+6
Grupuri sanitare 4
Parcare subterana
Numar locuri de parcare 6
Numar sali de meeting 1
An constructie 2012
Structura de rezistenta Beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Situat intr-o pozitie centrala, imobilului beneficiaza de un acces facil din bulevardul Stefan cel Mare sau Sos. Mihai Eminescu. Zona linistita, case.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..