Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu birouri

200 m2, P+4, an constructie: 2007

1.600 € / luna
8,00 € / m2

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2012

Inchiriere spatiu birouri, tip duplex, Nordului - Nicolae Caranfil. O locuinta superba, situata intr-o constructie finalizata in anul 2007, cu spatii extrem de generoase. Duplexul situat la etajele 2 si 3, are o suprafata utila de 200 mp. La primul nivel este un spatiu open space si o baie, iar la nivelul al doilea sunt 3 camere, o baie si terasa. Se prezinta in stare exceptionala, are finisaje de calitate: gresie, faianta, parchet, termopane, aer conditionat, calorifere, centrala de imobil. Are o panorama superba, in apropiere fiind doar constructii noi. Ideala pentru firma, spatiu birouri, cabinet avocatura, etc. Pretul de inchiriere este 1.600 euro/luna

Detalii imobil

Pret/m2 8,00 € / luna
Incaperi 4
Strada Nicolae Caranfil
Suprafata 200 m2
Structura P+4
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
An constructie 2007

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..