Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Cladire birouri

500 m2, D+P+4, an constructie: 2000

5.000 € / luna (negociabil)
10,00 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2012

Imobilul a fost folosit ca si clinica medicala , este dotat cu aer conditionat , centrale termice , lift , gresie , faianta , linoleum special pentru clinici medicale pe etajele 1,2 si 3 , gresie pe parter iar la etajul 4 mocheta . La etajul 4 se afla si o terasa de 30 mp , iar la parter o curte interioara de 12 mp .Pe parter se afla 2 spatii comerciale .

Detalii imobil

Pret/m2 10,00 € / luna
Incaperi 20
Strada Putul lui Zamfir nr. 18
Suprafata 500 m2
Structura D+P+4
Grupuri sanitare 8
Parcare subterana, supraterana
Numar locuri de parcare 7
An constructie 2000
Structura de rezistenta Diafragma de beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul este situat vis-a-vis de clinica medicala a dr. Marek Valcu .

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..