Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Birouri

800 m2, D+M, an constructie: 2003

1.300 € / luna (negociabil)
1,63 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2012

Imobil de birouri cu patru niveluri din care unul disponibil pentru inchiriere, anul constructiei 2003, zona Domenii - Turda, suprafata = 90 mp. spatiile sunt mobilate cu mobilier de birouri Mobexpert, doua lucuri parcare exterioara, loc de fumat, intrare separata, 3 incaperi, un oficiu, 1 grup sanitar, centrala termica, aer conditionat, apa, canalizare.

Detalii imobil

Pret/m2 1,63 € / luna
Incaperi 3
Strada Vasile Gherghel
Suprafata 800 m2
Structura D+M
Grupuri sanitare 1
Numar locuri de parcare 2
An constructie 2003
Structura de rezistenta beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Zona Domenii-Turda, mijloace de transport autobuz , tranvai, metrou, p-ta Domenii.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..