Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Crangasi Bucuresti

210 m2, P+2, an constructie: 2011

1.200 € / luna
5,71 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2012

P+2 in vila modern finisata de cinci camere, compartimentat flexibil, se inchiriaza pentru birouri. An constructie 2011 in cartierul Regie. Zona, cunoscuta pentru campurile universitare pe care le adaposteste, s-a dezvoltat si din punct de vedere comercial si al infrastructurii, odata cu constructia pasajului suprateran Basarab. Locuinta in suprafata utila de 205 mp dispune de trei bai, o bucatarie, calorifere de aluminiu, parchet de lemn, sistem ingropat de iluminat, gresie si faianta. Are doua locuri de parcare la exterior, aer conditionat, Internet, cablu TV, izolatie termica, sistem de alarma si incalzire centrala. RATB 2min, metrou 10min (pe jos), pod Basarab/Grand 2min, Piata Victoriei 10min (masina)

Detalii imobil

Pret/m2 5,71 € / luna
Incaperi 5
Strada zinca golescu
Suprafata 210 m2
Structura P+2
Grupuri sanitare 3
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
Numar sali de meeting 1
An constructie 2011
Structura de rezistenta beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..